kolmapäev, 5. mai 2010

Don't be afraid to be young and free.

Give a little time for the child within you,
don’t be afraid to be young and free.
Undo the locks and throw away the keys
and take off your shoes and socks, and run you.

Hommikul kummitas meil Maarjaga sama laul. Oleme küll lahedad. (: Miks oleme? Sest laul on kuradi hea. Sa loed selle laulu sõnu, kui loed vahetekste ja mu posti pealkirja. The Free Design - Love You. Toyota reklaami laul. Mulle meeldib. Maarjale meeldib. Mu emmele meeldib. Mattisele meeldib. Meile meeldib.

Give a little time for the child within you,
don’t be afraid to be young and free.
Undo the locks and throw away the keys
and take off your shoes and socks, and run you.

Muide, Rebeka kallis. Ma panen ikkagi homme kleidi selga. :P Ema hakkas oma kapis midagi sorama ja ma rottisin ühe musta kleidi endale. Päris kena kleit on muidu ja mulle meeldib. Homme ostan boolero ka juurde ja siis on kõik Ok. Kuidas sul oma kleidiga läheb?

Run through the meadow and scare up the milking cows
Run down the beach kicking clouds of sand
Walk a windy weather day, feel your face blow away
Stop and listen: Love you.

Kas te vahel mõtlete... Ma ei usu eriti, aga ikkagi. Kas te vahel mõtlete, kas Hogwarts oli suht fucked-up? Ma mõtlen, et... Mida oli seal päevad otsa teha? Ma vahel mõtlen, et mida tegid paarid. Nagu... Ei, ma ei mõtle nii, nagu sa arvad, et ma mõtlen. Aga.. Okei. Natukene mõtlen. Kas nad suutsid end alati üksteisest eemale hoida? Kas alati oli kõik siivas ja viis pluss?
Ja alkohol! Kas nad tõesti elasid kõik ainult võiõlle peal? Hogwarts ei ole ju ometi mingi nunnaklooster! Kas tõesti kõik olid alati kained ja mitte ühtegi läbu ei korraldatud?
Mõtlen vahel imelikkudele asjadele.
Zors.

Roll like a circus clown, put away your circus frown
Ride on a rollercoaster upside down
Waltzing Matilda, Carey loves a kinkatchoo
Joey catch a kangaroo, hug you.

Elu on tegelikult päris ilus, eks? On ju tore, kui saad kindlustuse raha, tahad sellele eraldi konto teha ja sa lihtsalt teed endale pensionisamba ka? On ju tore küll, jah. Ma olen kuradi viiendat päeva faking kaheksateist, raiks ja ma teen pensionisammast? Okei. Ei tee. Tegin. Ausalt. Mul on kohustuslik teine pensionisammas olemas. No midaaa? Mida ma küsin! Ma ei taha teada, kui loll ma välja nägin, kui ta mulle hakkas jahuma midagi pensionisambast ja ma lihtsalt irvitasin talle näkku, sest et ma ei saanud mitte midagi aru. No mitte midagi ei saanud aru lihtsalt. Täiesti pekkis.

Dandelion, milkweed, silky on a sunny sky
Reach out and hitch a ride and float on by
Balloons down below catching colors of the rainbow
red, blue and yellow-green: I love you.

Ja siis oli mul kindel plaan enda ammune unistus täide viia ja ka enda sünnakink ära teha. Oh well. Vahet pole, et nad täna kell kolm kinni panid, eks? Ikka tegin, jah. Ikka tegin. Millal siis? Homme ehk on aega sealt läbi käia? Ma mõtlen, et enne kui lähen koju, et balletti jaoks valmistuda ja peale poes käiku? Kas on mõtet? Arvatavasti on.
Aga tahtsin veel rääkida sellest, kui shokis ma olin ja kui naljaka leidis selle emme. Lihtsalt.. Tegi selliseid pensionäri nalju... Ega ma ise ka parem pold. :D
Tsau, emme! :D

Bicycles, tricycles, ice cream candy
Lollypops, popsicles, licorice sticks
Solomon Grundy, Raggedy Andy
Tweedledum and Tweedledee, home free.

Ma ei viitsi enam eriti olla. Aga mis seal ikka, eks? Natukene on vaja veel kannatada. Nii natukene on vaja veel kannatada, et ma vist hakkan nutma. Kergendusest ja hirmust korraga. Heh. Ei tea, kas see midagi lahendaks. Arvatavasti mitte.

Cowboys and Indians, puppydogs and sandpails
Beachballs and baseballs and basketballs, too.
I love forget-me-nots, fluffernutters, sugarpops
I’ll hug you and kiss you and love you

Tsau. Mis teed?

Love you.

2 sisemonoloogi.:

רבקה ütles ...

yup.. kuulsid juba mu keleiduka olukorda :P

Anonüümne ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
 

Blog Template by BloggerCandy.com