teisipäev, 18. mai 2010

Vaadake vaid paremat poolt!

* kuidas mind ajab närvi, kui meil on * plaan olemas ja kõik on * kokku räägitud ja siis üks otsustab, et teeme hoopis * teistmoodi. * kust sul see mõistus tuleb? KUST? Miks sa arvad, et me peame tegema nii nagu sina tahad? Vb meil on ka * plaanid ja me * ei taha * kodus passida või oma * plaane muuta. Meil on ju aega küll, et sinu järgi joosta, eks? Meil on aega küll ja meie peame arvestama sellega, et sina tahad kuskil * Türil * päikest võtta, * eks?
Ma olen solvunud, Keithy. Ma olen solvunud.

Helgematel teemadel jätkame, kuigi kui sa mind kuuleksid, siis oleks mul ikka selline hääl, nagu ma tahaks igaühte teist ära kägistada.

Igaljuhul oli eile õppehäire. Olime geoklassis, kui meie ukse taga suitsumasin tööle pandi. Geo õps hakkas paanitsema juba siis. Aga siis läks häire käima, me panime asjad kokku, tegime ukse lahti, suitsu tuli sisse, me ei saanud välja. Ja siis geoõps hakkas paanitsema edasi-tagasi, et kuhu me minema peame. Me pidime aknad lahti tegema ja seal peal karjuma. Aga ei. Me jooksime ühest klassist teise ja keegi ei uskunud mind, kui ma ütlesin, et me peaks akna peal hingama ja ootama, kuni meid päästma tullakse. Aga muidu oli fun, jah. Vähemalt põlesime sisse.

Muide. Kõik üksikud tärnid tänases postis tähendavad roppu sõna, mida ma välja öelda ei julge ja ei tahagi. Aga muidu on ikka elu ilus, jaa. Muidu on lill. Muidu on kõik korras ja mina päikseline nagu ilm väljas. * küll.

[Mõnda aega hiljem]

Ma olen juba tund aega tegelenud muude asjadega. Lindistasin filmi ümber oma arvutisse ja värki. Siis tunnistan, vaatasin veitsa aega telekat ja nüüd blogin. Sigrid helistas ja ütles, et Keithy istus nüüd bussi peale. Kell on viis. Kell on effing viis ja ta pidi tulema juba 13:40 bussiga. Aga meie Sigridiga leiame, et parem teeme täna ära selle pasa, siis saab ühele poole ja asi ants.
Oh well.
Nüüd tuleb hoopis välja, et saame ainult Paide asjad ära filmida täna. Asi seegi, ma leian. Asi seegi. Saame midagigi tehtud ja ehk homme peale kooli saame muu jama ka tehtud. Siis saaks ehk lõigata ja... Mida ma nii ette ruttan? Hea, kui mõnel ei tule pähe, et võiks veel kuskile päevitama minna. Kurat küll. Aga muidu on ok.

Peaks kätt kreemitama...

Haha. Täna tegin emmele ka tünga. :P Kui me Maximasse läksime, siis ütlesin, et ma tahaks paljajalu olla. Ta näitas, et vend on. Küsisin, kas ma võin ka. Ütles, et ma võtaks siis. Ma võtsingi. Ja ta tunnistas, et seda ta küll ei oodanud. Aga mina ootasin. Ja päris pikalt kõndisin paljajalu. Paides. Linnas. Olen normaalne. Vabal ajal vähemalt. Aga hetkel jälle vaba aega selle jaoks ei jagu. Õnnelik olemise jaoks jagub.

Ahjaa, Kätu. Ma tahan minna küll. Kuidas sul see läks, et mis teema on, seda võid mulle kunagi rääkida, kui tunned, et tahad. Aga ma tahaks minna küll. Ma hakkan igaksjuhuks laule pähe õppima juba. Mine tea, eks?

0 sisemonoloogi.:

 

Blog Template by BloggerCandy.com