pühapäev, 21. november 2010

Kallis kindapaar.

Tänane post on mainly @ Ätu. [Haha. :D Ma võiks panna @ @u ka. :D Hea, et ainult minul naljakas on. :D]
Lõpus on kõikide lühendite seletused, kui millestki aru ei saa ja kui tahad saada. (: Tahtsid ka pikka posti... Annan endast parima, aga seda posti ikka ei ületa. Mu elu üks pikimaid poste, peaks mainima.
Küsisid mu lemmikkohti filmist & kohti, mis mulle ei meeldinud. Erinevalt sinust mulle täitsa meeldis see mini prom, kui H'd kahekesi olid. Mina ei näinud seda nii, et neil oleks justkui ilma R'ita pareb vaid, et HP üritas HG'l tuju paremaks teha, sest nägi, et tüdruk oli täiesti masendunud. Nad ju ei rääkinudki peaaegu omavahel ja siis HP üritas teha nii, et HG end paremini tunneks. Kasvõi korraks. Ja pealegi olid nad mõlemad muserdunud sellest, et pidid korda mööda seda halba vidinat kandma. Tüdinesid ära & HP üritas elu ilusamaks teha.
Üks teine lemmikkohti oli see, kui K MF'i mingi asjaga surkis, kui nad MF'i üle kuulasid. Muarust see oli nii naljakas.
Mulle meeldis see ka, kui D seda lampi seal kruttis ja kõik korraks üles vaatasid. See oli päris fun muarust. Kuidagi selline... Naljakas osa sellise tõsise filmi juures.
Mulle meeldisi, et nad Saint-like nalja sisse jätsid.
Muidugi meeldis mulle ka see "Mooorning," koht. No see oli täitsa lagi, et tal veel mingi hambahari ka kõrvast välja turritas, kuigi raamatus oli see teistmoodi tehtud. Nad olid G toas ja HP'l oli sünnipäev.
Mulle meeldis see, kui HP avastas, mida ta oma kituga tegema peab, et seda lahti saada. See nägi kuidagi nii perv välja, et ma ei tea.. Mulle meeldis.
Mulle frikin meeldis see 7P's värk. No see oli täitsa lagi, kus F HP end lahti riietas. Ja siis kuidas see sama F oli BW seljas testralil ja nii armunult ümbert kinni hoidis. Ja kuidas F&G avastasid, et nad on identsed. Üldse terve see osa. HG nägu oli ka hea, nagu su blogist juba paar posti tagasi näha oli. :D
Mulle meeldis see, kui HP alguses ära tahtis minna ja R tuli ja teatas, et nad ei saa HG'd maha jätta, sest et nad ei peaks ilma temata kahte päevagi vastu ja et HP ei tohi seda HG'le öelda. See oli päris naljakas.
Mulle meeldis see, kui R kommenteeris seda tulekest ja meelde tuli! Sa küsisid, et mis seal osas oli, et nad naerma hakkasid! Meelde tuliii! R kommenteeris selle tule ära ja küsis, et mis HP arvab, et kas HG vihkab teda veel kaua. HP ütles, et R räägiks veel natukene sellest august tema südames ja millest veel ja siis ei lähe enam kaua. Ja siis nad hakkasid naerma! Vot. See osa meeldis ka.
Ja muide ma nägin ka neid pilte nüüd, et HG tantsis VK'ga. Aga ma ei mäleta seda osa filmist tõesti. Võimalik, et isegi oli. Ma ei tea... Ma tõesti tahaks näha uuesti seda. Nagu tõesti tahaks.
Mulle meeldis ka GP's see koht, kus nende käed olid peaaegu koos. See oli ka nii hästi filmist võetud, et mulle meeldis. Küll aga see, kuidas nad RAB leidsid, mulle väga ei meeldinud. Tegelt ju oli see HP kes leidis, mitte R, aga see selleks. Vähemalt oli see osa olemas. Kuigi oleks võinud kiri ka olla.
Mulle meeldis see klaveri osa ka, sest R nägi nii armunud välja ja käitus ka nagu armunu. Ja see, et HG vahepeal HP juurde läks... No mis seal ikka. Seda osa üldse raamatus ei olnudki niiet ma ei kurda väga. HG mõtted olid tegelt nendel vidinatel ju, mida nad otsisid.
Ministeeriumi osa meeldis mulle ka. Eriti see suudlus. Ja see, kuidas R HP'd liftis ära ei tundnud. See oli fun. Kuigi dementorid oleks võinud olla nii, nagu nad olid & lõpp oli ka sealt siis natukene mööda.
See hääletamise osa meeldis mulle ka jah. Et see oli just niimoodi pikaks venitatud ja eriti awkwardiks tehtud. See oli päris naljakas.
Ma mõistan, miks MM'is nii tehti, nagu tehti. Ma usun, et sellest kaelast tuleb veel juttu, seda lihtsalt ehk ei olnud näha, kuigi ma kindel ei ole. R tõmbles küll jah palju rohkem, aga siiski oli ta silmadest näha, et tal oli rämedalt valus.
Mulle meeldis HP nägu, kui HG seda oma needusega paiste ajas. See oli päris armas. Me üldse ei naernud iga kord, kui teda näidati.
Mulle meeldis see, kui HP pakkus välja, et võiks GH'sse minna ja HG sellega nõus oli. See, kuidas HP HG selja taga seda victoryt demonstreeris. Me küll naersime.
Mulle nii kohutavalt meeldis see osa, kus nad metsas jooksid. No tõsiselt meeldis. Ma ei tea miks. See oli nii... Sigri-migri, et midagi ei saanud aru, aga nii kohutavalt hea! Mul siiamaani tuleb see pilt esimesena silme ette, kui filmi peale mõtlen.
Ma arvan, et oleks aus mainida ka kohti, mis mulle väga ei meeldinud, kuigi jumaldasin tervet filmi. Esiteks peaksin mainima, et olen kohutav detailihoor.
Raamatupulmas oli HP moondatud, filmis mitte.
HG kleit oli "floaty, lilac-coloured dress with matching high heels". Aga eks siis punane kleit peab ka sobima, kui juba oli.
Mulle ei meeldinud, kuidas PP lihtsalt sinna lamama jäi & seda käe osa ei olnud. See oli ju tegelikult nii tähendusrikas.
Hetkel mul rohkem ei tulegi ausalt öeldes meelde kohti, mis mulle ei meeldinud.
Tahtsid teada, et kas mulle meeldib pigem HG&R või HP&HG. Kuna olen põline raamatu austaja, siis ei ole mul ausalt öeldes mitet kunagi tulnud mõttessegi HP&HG. Ma olen alati teadnud, et HP&G jäävad kokku, so... Mulle meeldivad jah R&HG koos. Nad kuidagi on sobinud algusest peale.

Täna Maret küsis, et kas on kindel, et kokku jäävad Hermione ja Ronald & Harry ja Ginny. Ma lihtsalt vahtisin teda külma pilguga. Ta küsis, et kas nad ei või seda filmis niimoodi lambist ära muuta. Ma ütlesin, et see oleks sama loogiline, et kui Twis hakkaks B&J käima. I needs some B&J's icecream...

Tahtsin ka teatada, et eile oli Pireti jaoks üks oluline päev. Mulle ka väga meeldis see, et ta nii õnnelik oli. Hakkasime jooma kahekesi ja tähistasime natukene. Mis seal ikka.

Tahtsin teatada, et raske töönädal sai ka läbi. Hoidsin ju terve nädala, kui neljapäeva mitte arvestada, Alissat. Reedel võtsin ta lasteaiast ja täna viisin koju. Kaks ööd magas mu kõrval ja tõusis vara. Ma suutsin pühapäeva hommikul kaheteistkümneni venitada selle meie uneaja, laupäeva hommikul kümneni, nagu me ainult saime. Kell kaksteist pidime olema ju juba Pireti juures.
Laupäevasest saan öelda vaid nii palju, et lasteaeda ma avama ei hakka. Kuigi kahte kuni kolme last on korraga lihtsam hoida, kui ühte. Kui hoiad ühte last, pead temaga tegelema kogu aeg. Pead iga hetk vaatama, et tal oleks tegevust ja temaga mängima. Ei ole nagu eriti seda aega, et tõmbaks hinge. Kui nad aga on kahe-kolmekesi, siis nad mängivad omavahel. Vahel lähed tõmbad mõne kakluse laiali, lohutad üht, riidled teisega, aga siiski saad hakkama. On seda aega, et vaatad, kuidas lapsed mingi aja omavahel ilusti mängivad.

Tahtsin teatada, et armastan taasavastamist. Taasavastasin enda jaoks Dagö. Kirjutasin oma kirjandisse ühest laulust ühe lause ja peale seda väga meeldib Dagöt kuulata. Hetkelgi mängib üks Dagö plaat, kuigi enne üritasin Maretit Vanessa Hudgensiga närvi ajada. Õnnestus, muide.

Tahtsin teatada, et ma otsin endale lõpukleiti ja samal ajal kahtlen, kas üldse lõpetan. For real.

Tahtsin teatada, et kell on kaksteist ja ma peaks magama minema.
Tahtsin teatada, et kes iganes sa seda blogi ka ei loe, sa oled oluline mu jaoks. (: Mitte selle pärast, et sa mu blogi loed, vaid sellepärast, et sa olemas oled. Mul ükskõik, kes sa oled. Ma ei pea sind teadma, sest ei tea ma kedag USAst, Hispaaniast või Prantsusmaalt, aga ikkagi... Oluline oled mu jaoks. (:

Jah, tundsin, et pean panema pealkirjaks Dagö laulu sõnad, mõeldes su kinnastele. Sa tegelt vist ei kujuta ettegi, kui valus oli mul neid pakkida ja ära anda, nüüd kus enda jaoks alles avastasin selle muusika. Oli jah, aga siiski. Lubasin ja täidan enda lubadust, kui lubasin. Naudi neid ainult raisk, või ma löön sind. For real. Tee vähemalt nägu, et sulle rämedalt meeldivad, kui tegelikult ei meeldi.

HP - Harry Potter
HG - Hermione Granger
K - Kreacher
MF - Mundungus Fletcher
D - Dobby
G - Ginny Weasley
F - Fleur
BW - Bill Weasley
F&G - Fred & George
VK - Viktor Krum
GP - Grimmaulds Place
MM - Malfoy Manor
PP - Peter Pettigrew
GH - Godric's Hollow

4 sisemonoloogi.:

Anonüümne ütles ...

Aga kas Piretile oli tähtis päev sellepärast, et ta auto sai?

-Merilyn ütles ...

@ Maret - Jaa. :D

@ @u : 1. Ma arvasingi. :D
2. See on vana ja lamp post, sellepärast? :D
10. Ega me sellest kuidagi vist üle ega ümber saa jah, et on teistmoodi... Oh well. Peaasi, et meie teame, kuidas on õige. :P
12. Annan andeks. :D :D

Liiiiiiisu ütles ...

ma sain aint pooltest lühenditest aru :D aga ootan meeletult :/

-Merilyn ütles ...

Küll sa siis aru saad, kui filmi näinud oled. :D Ma meelega panin sellise mõistujutu, et sinu elamust ei rikuks. :P

 

Blog Template by BloggerCandy.com