kolmapäev, 13. aprill 2011

Holy-moly, me-o-my.

On asju, mille pärast tunnen end halvasti aga ei jää kauaks nutma. Käisin ju täna üliägedal koolitusel ja koristasin väga korralikult oma toa. Nüüd luban endale ühe Eclipse šhokolaadikommi ja kerin magama. Homme on mul kaks last. (:

Magamisest rääkides. Krissu, nägin sind unes. Reaalselt sa mul külas ei käi kunagi [mina ei peagi sinul käima!] siis käid unenägudes, jah?
Unenäos magasin kaua. Magasin sisse. Pidin minema küll teiseks tunniks, jah, aga tunni alguseni oli mingi viis minti aega. Kiirustasin. Maja ees oli Toomas, teatas, et ta võib mu kooli viia. Ütlesin davai ja hakkasin autot otsima. Ja siis ta teatas, et tal ei ole autot, sest et ta ei taha sellega sõita. Ta tahab hoopis mootorrattaga mingile pikale tripile minna ja kamp kõik koos juba ja ma pean ka minema. Ma ütlesin, et mul on vaja kooli saada! Ja siis tulid Rainer & Krissu Toomase selja tagant, kui ma tema peale karjusin. Rainer ütles, et ta võib mu ise ära viia, aga et ma ikka pean nendega kaasa minema tripile, et muidu ei saa minna. Ja tema taha ilmusid mingid tough-looking habemega rokkarvanamehed ja ma hakkasin kartma. Tuletasin Toomasele meelde, et tal on ju mootrratas keldris, et miks ta sellega ei lähe. Läksime siis keldrisse, me Krissuga istusime mingi väikse laua taga ja enne seda olin ma kuskilt mingit jalgratast lambist ühest kohast teise tõstnud.
Ja siis veeretas Toomas oma keldrist oma ratta välja. Krissu pakkis laua taga süüa kokku. Eraldas saia ja midagi mässas seal. Mina vaatasin imetlusega Toomase ratast, kuni see ukse tagant paistma hakkas. Sain vihaseks, sest see ratas, millega ta pidi minema tripile ja enne mind kooli viima, oli... Istmeta lihtsalt mootorratta raam põhimõtteliselt. Ma ei tea noh... Mul ei olnud siis enam midagi öelda. Olin kuri ja kurb. Rainer teatas, et selle saab kiiresti üles ehitada, et ei ole hullu. Ma ei tea, kas ma jõudsin kooli või mitte.
Ahjaa, kas ma mainisin, kuhu me jõudma pidime oma tripiga? Soome, Elton Johni kontserdile. Tough-looking bikervanamehed ka.

5 sisemonoloogi.:

K.* ütles ...

No olgu, ma tulen sulle külla!
Ja minu meelest on see väga hea reisiidee, teeme selle suvel teoks :D, sest selleks ei ole ju vaja midagi rohkemat kui onu Elton Soome meelitada...padurokkareid, kes teda kuulama sõita tahaksid jaguks juba kindlasti :P :D

-Merilyn ütles ...

No olgu, tule! Aga anna enne teada... :D Äkki ma olen pool tundi koerust eemal hoopis sinul külas kuskil... Mine tea. :D

Aga ma usun, et peaks ikka minema jah. :D Elton käib koguaeg Soomes, Toomasel on mootorrattad keldris, sa pakid toidu ja kindlasti leiame padurokkaritest Eltoni fänne. Raudselt! :D

K.* ütles ...

No kui mina Paides olen ja sina poole tunni kaugusel Koerust ei saa sa mitte kuidagi mul külas olla, sest me oleme erinevates kohtades juu....oi kui tark ma ikka olen (H)

Õige! Teeme ära, nagu öeldakse!;)

-Merilyn ütles ...

Oled küll jah tark. :D Minu mõtlemine sellele tasemele ei küündi vist. :D

K.* ütles ...

Loomulikult ei küündi...aga ära kurvasta, see ei õnnestu mitte kellelgi ;) :D

 

Blog Template by BloggerCandy.com