reede, 29. aprill 2011

To die by your side is such a heavenly way to die!

Täna tuli Carol Paidesse! Võin päris ausalt öelda, et ma ei ole kunagi nii õnnelikult bussijaama läinud! Mitte kunagi!

Hommikul kirjutasin ühiskonna eksamit. Ma ei tea noh. Inimkapital, kapital ja loodusressursid viska kaks näidet nüüd selle kohta. Ma tegelt ka ei tea ju! Aga mind väga ei koti ka enam. Andsin töö ära ja kui see juba Tallinnas ei ole, siis poolel teel sinna kindlasti. (:

CAROL TULI TÄNA PAIDESSSEEEEE!!!!!! :D Ma ei saa üle noh! :D

Rääkisin FB's kahe inimesega. Ühel hetkel ei rääkinud neist enam kumbki minuga. Ja siis üks neist läks ära... Jõudu, külamees!
Tegelt mind väga ei koti. Ma olen ikkagi kuradi happy as a clam! Miks? Carol tuli Paidesse! Ta läheb juba homme ära, niiet... Niiet ma olen eriti õnnelik, et ta tuli.

Kuulge! No tegelt ka! Mida te ulute? Mingi... Oleme küll 12 aastat osadega praktiliselt koos elanud, teistega umbes kolm, aga seriously! Mida siin uluda on? Ega me surema ei hakka ju lõpetamisel! Me lihtsalt läheme laiali ja saame ikka kokku. Mitte terve lennuga enne, kui hakkame kokkutulekuid korraldama, aga kes keelab korraldada kokkutulekuid iga kuu mingi nv? Mina ei kavatse nutta selle üle, et me enam üksteist iga päev ei näe. Me ei näe nüüdki juba iga päev üksteist. Täpselt nagu Maret just tuppa hüppas - I don't give a fu-u-uck! Okei, eks ma mingil määral olen kurb, aga ma reaalselt ei jõua ära oodata juba lõpetamist!

Okei. Ma tunnistan, et on jälle üks päev mööda läinud ja ma hakkan aga otsast peale uue postiga. Olime Caroliga kaua õues.
Aga ma tahan uut posti! Ruttu!

0 sisemonoloogi.:

 

Blog Template by BloggerCandy.com