esmaspäev, 18. aprill 2011

I want your love...

Täna oli minu kooli viimane esmaspäev. Keskkooli viimane esmaspäev, kus ma reaalselt õppima pidin. Oh, kui tore! No tegelikult kuidas võtta. Te ei taha ette kujutada, kui hea oli astuda välja kunstiajaloo klassist ja teada, et sa ei pea sinna enam mitte kunagi tagasi minema! Mitte kunagi! Lihtsalt astud klassist välja ja jätad kolm aastat layerseid endast maha. Issand, kui hea!
Päris hea oli ka viimases bioloogia tunnis käia. Nüüd ma peane endale ainult selle aja võtma, et oma kapp tühjaks teha. Viia koju kõik paberipahn ja õpikukaaned ja töövihikud. Ja kõik õpikud pakkida ära viimiseks ilusti hunnikusse ja neid mitte kasutada! Trallalllaaaa, ma ei jaksa oodataaa!

Kuid koolipäev ei olnud üleni meeldiv. Võid ju küsida, et miks ja ma võin ju vastata. Juba enne ühiskonna tundi, mis oli meil teine tund, ütles Maret mulle midagi, mida ma alguses ei uskunud. Kuidagi tundsin, et ei pea uskuma. Kuidagi ei tahtnud uskuda, teate? Lihtsalt ei taha uskuda. Küll aga alustas õpetaja tundi ja kinnitas kohe Mareti öeldut - Paide Ühisgümnaasiumi füüsika suri. Puhka rahus, Arvo Rüütel. Mul on kahju, et tulevased põlved ei saa õppida sinu käe all füüsikat, sest see oli juba omaette elamus meie koolis.

Osa minust tahaks minna nüüd üle ühele teisele teemale, mille ma leidsin ühest tumblrist ja siis seda ka lõpuni teha. See on üks challenge. Võib-olla teate neid. 30 päeva pead kirjutama enda blogis kirju inimestele... Erinevatele inimestele... Ette on antud list, mida sa pead kirjutama ja siis kirjutad iga päev kellelegi kirja. Ma üritan... Aga ma alguses lühendan enda listi kümnele päevale. Ehk tegelikult minu puhul kümnele blogikorrale... Nevermind me...
* Day 1 — Your Best Friend
* Day 2 — Your Crush
* Day 3 — Your parents
* Day 4 — Your sibling (or closest relative)
* Day 5 — Your dreams
* Day 6 — A stranger
* Day 7 — Your Ex-boyfriend/girlfriend/love/crush
* Day 8 — Your favorite internet friend
* Day 9 — Someone you wish you could meet
* Day 10 — Someone you don’t talk to as much as you’d like to

Kuulasin enamuse oma õhtust Bad Romance'i. Kas see teeb minust imeliku inimese? Siiski pean ise küsima, ise vastama. Ei, see ei tee sinust imelikku inimest, Merilyn, kui sulle meeldib 30 Seconds To Mars ja Alex Goot. Selles ei ole midagi hullu ja palun, kuula veel!

Homsest hakkan kirjutama, täna lähen veel õppima. Jah, laua taha. Olen tubli. Enda üle uhke...

2 sisemonoloogi.:

prof k ütles ...

misasjjaa? tegelt ka vää?? rüütel siis. oh issand. jah, ma loen ikka veel su blogi paidevei...
aga edu sulle eksamiteks!

-Merilyn ütles ...

Tegelt jah. Eile oli lõpuks pilt ka välja pandud.
Ma lausa imestasin, et ikka veel... Aga ma ei kurda. (:

Aitäh! Annan endast parima. (:

 

Blog Template by BloggerCandy.com