kolmapäev, 9. september 2009

He found other ways to occupy his time.

Soph. Ma siiski ei kirjuta siia posti seda horoskoopi. :D Ma ei tea, kus mul see ajakiri on. :D Oota veidi aega. :D

Täna Birgiti juurde kõndides, ei meeldinud mulle viis kuidas ma ennast nägin. Samas meeldis. Ja ei meeldind ka. Never mind.

Birgiti juures olles avastasin, et meie suguvõsas on nimede puudus. Meil on kaks Rainerit, kaks Sten'i, praktiliselt kaks Helenat ja praktiliselt kaks Villut. [Toomase elukaaslane on üks Helena ja mu vanaisa nimi on Villem. Teda kutsutakse ka Villuks.] Omg. Nagu oleks nimesid vähe maailmas. Gaašh.

Käisime Liisuga pubis, Birgit andis raha Alissale, Alissa andis mulle sõnadega:"Mine ära nüüd." Kena naine, mis seal ikka.

Kui Alissa rühmast välja astus ja nägi Kätut, Birksu ja Sigridit, küsis:"Mis te siit tahate?" Kena naine ruudus.

Ps, Virve. I lied. I would absolutely love to spend the whole day with you in English. That would be Ah-Mazing! I go to sleep earlier every night so English would come sooner. I adore this lesson so much! Can't think of anything better to do. Love the pressure I feel when I have to rol. [Read out loud.] Why the pressure? Sometimes I don't understand a single word I'm reading. Why? Because I feel if I don't start reading in two seconds I'm afraid you're gonna have to give me a minus for that.

Sigrid nägi mu vv'd täna.

Homme on lovely day!

2 sisemonoloogi.:

Maarja ütles ...

read out loud:D:D:D:D:D:D parim lõik su blogis evah vist:D jõhker koomik oled:D kuidas sa sellise asja peale tulid?:D

-Merilyn ütles ...

Mis sa naerad? :D LOL on, HAH on, ROFL on, miks ei võiks olla ROL? :D Selle peale ma tulin lambist. :D Olen muidugi jõhker koomik. Ma muidugi ei leia nalja, aga noh. Ikka olen jõhker koomik. :D

 

Blog Template by BloggerCandy.com