pühapäev, 6. september 2009

Woah Oh!

Ma mõistan, et see on mul täna teine post. Ma ei suutnud lihtsalt... Venna posti editida.

Enamuse päevast veetsingi haiglas. Hoidsin oma vennat süles! Ma ei oleks arvanud, et ma julgen. Üllatusin ise ka. Liigutas täpselt samamoodi nagu siis, kui ta alles kõhus oli. Seekord ei nutnud. Nutsin hommikul. Ja eile öösel. Muide... Teeme võidu, kes hakkab kergemini nutma. Ma võitsin! Teate miks? Eile peale haiglat otsisin emme kapist Brigitale voodipesu. Tita sokid leidsin kapi eest. Nägin neid sokke ja hakkasin nutma.

Vaatasin täna mingit kräppi saadet... Ok. Ei old väga kräpp. Mingi Suurbritannia kodumuutmis saade oli. Seal üks naine oli "in her twilight-years." Google väidab, et see tähendab:
tema hämaras-aastat. Tegelt tähendab see juba kuldset keskiga. Ja mina arvasin, et Twilight yearsid on sul siis, kui sa kaifid Twilighti. Oh well. Mida mina ka tean.

Täna peale haiglaskäiku käisime Maximas Maretiga. Tore pood! Poe ees, astudes sellele metallist võrele seal ees libisesin ning kukkusin enda vasakule küljele. Pärast oli tükk aega valus. Pluss! Ma suutsin oma pöidla ka mingil määral sinna vahele jätta ja see oli ka valus. Niiet... Positiivne! Maxima on väga ohutu koht, kus käia. Ja peaks mainima, et kui mul tuleks sinikad kergelt... Oleks mu vasak puus sinine. Aga thing is. Ma ei mäleta millal ma viimati sinika sain.

Ma võin südame rahuga öelda, et ma ei oota kooli. Ma ei oota neljakümmetviit minutit prantsaklassis. Ma ei oota see aasta enam kordagi arvatavasti prantsa tundi. Esiteks see tont, kes mu seljataga isutb, teiseks ei klapi ma selle õpetajaga. Ma ei tea miks. Aga samas. Millise õpetajaga olen mina kunagi klappinud? Tont olen, mis seal ikka.



See on mu hetke lemmiklugu. (:

Vaatasin täna veitsa Family Guyd. Stewie tuli lõpus teiste juurde alla ja ütles midagi umbes sellist:"You know there's a halfdead fat guy eating dead fat guy upstairs?" Oli jah naljakas.
Ja siis veidi varem Peter metsas. Otsis Patrickut vist... Lois'e venda. Muarust oli Patrick. A ma võin eksida. Ta oli tuntud paksudekägistaja. Kerge vihje. Peter on paks. Igaljuhul. Peter jalutas metsas, hüüdis Patrickut, ütles mingi lause ja siis:"Ja nüüd see lõpetamata lau..." Ja siis Patrick kägistas teda selja tagant köiega. Ja siis ma sain aru, et nii ongi. Filmides jääb ka lause enne lõpetamata ja siis tuleb "põnev" osa.

Homme koolis näeme.

2 sisemonoloogi.:

Kaili ütles ...

nii äge:D
sul nüüd väike vend :D
olen su üle õnnelik :)

-Merilyn ütles ...

On onju! :D
Meil on nüüd mõlemal väike vend. :D Aint et minul on väike õde ka. :D
Aitähh. :D

 

Blog Template by BloggerCandy.com