esmaspäev, 14. september 2009

Mees keerutas vänta,

vaatas paremale ja siis vasakule, sihtis üles akende poole.

Neitsi:[23. august - 22. september]
Valitsev planeet: Kuulujuttude levitaja Merkuur.
Märksõna: Hüperkriitline tsensor, kes on lausa haiglaslikult uhke oma kodu üle.
Õnnematerjal: Miski pole piisavalt hea.
Õnnepäev: Teisipäev.
Taimed: Porgand, kanep ja adiantum [toataim sõnajalgsete sugukonnast]
Iseloom: Neil on suurepärane sarkastiline huumorimeel, mis lõikab luust ja lihast läbi. Neile meeldib osutada teiste vigadele ja ebaõnnestumistele, nad naudivad siis sellest tulenevat üleolekut. Nad on hüperkriitilised, norivad vingatsid, kelles puudub igasugune inimlik soojus. Paljud Neitsid on väga üksildased inimesed. Külma küünilist olemust kompenseerib väheke nende oskus organiseerida. Paljud peavad Neitsite pedantsust vähe imelikuks, isegi häirivaks. Ja nii see ju tegelikult ongi! Neitsid on insipiratsioonita kunstnikud, kuid samas suurepärased tsensorid, ametnikud ja koristajad.
Kuulsad Neitsid: Sean Connery, Claudia Schiffer, Ingrid Bergman.

HAH? Happy as hell seekord.

Kommenteeriks seda. Sarkastilise huumorimeele kohapealt peaks mina Neitsi olema. A noh. Sobin sõnniks ka. Riiukukk, kes kõigi vastu vimma peab, paks, otsin raha ja jõukust, kahtlustan kõiki ja vihkan muudatusi ja loll olen ega kaugele ei jõua. Noh. Täpselt mina.

Vahel ma mõtlen, et miks? Ja siis ma mõtlen, et ilma selleta oleks vb elu liiga kerge. Vahel ma küsin ise endalt peale mingit tegevust, Miks? Tihti ma sellele vastust ei leia. Kas siis oli tegu mõtetu? Kas siis tähendab, et mina olen mõtetu?

Täna, kui ma peale kooli toauksest sisse astusin, võtsin Tipsy sülle. Selle mõttega, et siis ta näeb, et keegi pöörab talle ka tähelepanu ja siis äkki ta ei ole nii kurb. Tema tahtis mu pöidlast vereproovi võtta selle peale.

Üks asi, mida ma tahtsin juba ammu öelda, aga ei saanud kuidagi. Kui ma käsitöös see aasta esimest korda riiet lõikasin, siis mulle meenus. Ma kohutavalt igatsesin seda krudinat, mis tekib, kui teravate riidekääridega laua peal riiet lõigata.

It's amazing what you can hide just by putting on a smile.

Ma ikka tegelt ei suuda uskuda, et meil oli neli tundi. See tundub... Ulmekas. Ma ei suuda seda päris normaalselt veel graspida.

And I'm done with your twisted symphony.

Tänu sellele, et ma olin laupäeval ja pühapäeval, no tegelt siiski ainult pühapäeval maal, siis tänu sellele tundus mu nv nii pikk. Mis ma selle ajaga teha jõudsin? Magada, kiljuda OTD peale, karjuda koerte peale, nõusid pesta, süüa teha, veel nõusid pesta, ube korjata, toikaid maast üles kiskuda, vaadata kolme kassipoega, karjuda veel koerte peale, kiikuda köiega, ronida puu otsas, võtta köit puu otsast alla, süüa, muusikat kuulata, puid tassida, kahe nälkja peale karjuda, veel puid tassida ja vanaema lillepeenra pooltühjaks tassida. Fun as hell. Aga mulle nii kohutavalt meeldis maal.

Midagi, mida ma juba Maarjale, Kätule ja Rainale rääkisin. Kui poisid maal katusel olid, siis ma läskin pilte tegema ja keerutasin seda ketast, mis osadel fotokatel on. Seal oli kuu. Noh see night pici tegemine vms. Kui ma ketrasin, siis ekraanile tuli selle peale kiri "Twilight" Kiljatasin. Toomas ja Villu arvasid, et ma hakkasin katuselt alla kukkuma. :D

Kui nad üldse mu peale võtsid, siis nägime Maarjat. Jalutas Pätuga. Lehvitasin, Toomas ka. Maarjal oli kergelt üllatunud ja ehmunud nägu. :D

On nii palju muid asju, mida ma teha võiks siin passimise asemel.

Olen natukene äksis, sest et ma just nägin aeglaselt töötavat klippi, kuidas Bella uppuma hakkab. Ma lasen selle lõpuni laadida ja siis vallandan oma emotsioonid.

Ütleks, et kuigi see tugevalt hakkis, olen ma ikka väga äksis. :D



Nüüd siis tead vähemalt ka. :D

Peace out!
Tahaksruuduskuubisastmessadaseitsekendseitse!
How long can you kick somebody down before a foot breaks?
August 1999 oli ju Bloggeri sünna. Huvitav, kas see kook seal tähendab seda, et ta liitus Google'iga?

0 sisemonoloogi.:

 

Blog Template by BloggerCandy.com