kolmapäev, 16. september 2009

See-eest sööd lõunat.

Korralikku lõunat, suppi, pudingit ja puha. Kasvõi vägisi, kui vaja.
Ausalt. Mind ei ole vaja sundida.

Skorpion: [24. oktoober - 21. november]
Valitsev planeet: Multifilmikangelaste planeet Pluuto
Märksõna: Halastamatu ja salalik inimene, kelle kinnisideeks on seks.
Õnnematerjal: Üliterav teras.
Õnnepäev: Teisipäev.
Taimed: Kaktus, murakas, mereadru.
Iseloom: Skorpion ei peatu millegi ees, et täide viia oma igatsusi. Nad on võimuahned, domineerivad, halastamatud ja väga armukadedad. Kui sina oled oma saavutuste üle uhke, teeb Skorpion su suure naudinguga maha ja näitab sulle, kui tühine su edu oli. Nende suurimaks kinnisideeks on loomulikult seks. Neisse on kerge armuda, kuid ta hävitab su nagu palvetajaritsikas, kui armastus otsa saab. Skorpionid on väga kehvad hooldustöötajad, kuid suurepärased prostituudid, inkvisiitorid ja uurijad.
Kuulasd Skorpionid: Mata Hari, Pablo Picasso, Hillary Clinton.

Said, Sophie! Pekki!! Said, Maarja!

Täna kõndisin kooli juurest aiavilja tänavale 40 minutit. Jah. Lugesid õieti. 40 minutit. Mu suht isiklik rekord.

Tulime Alissaga koju. Nägi ühes aias liivakasti. Ütles:"Mis see on?" Kohe selle järgi ilma hinge tõmbamata:"Liivakast."
Hiljem. "Kuhu me lähme?" "Sinu koju." "Kes on kodus?" "Ma ei tea, kes kodus on." "Kas on on seal?" "Jah. Su onu vist on sinu kodus jah." "Ma ei taha näha tema!" Valus naine! :D Ei taha oma onu, kes temaga hetkel elab, näha. :D

Muide. Alissaga on pääääris mark linnavahel jalutada. Keegi tuleb vastu:"Kes ta on? Mis ta teeb? Kus ta käib?" Ja nii edasi. :D Lapsele omaselt muidugi kõva häälega. :D

Muide. Eile proovisin seda uut kirjutamisstiili. Täna panin selle vana tagasi. Mu jaoks palju mugavam.

Miks nüüd keegi minu eest ei otsusta?

OMG! Mis on positiivne? Meil on reedel essa tund vaba! Ja meil on järgmisel reedel ka essa tund vaba! Ja esmaspäeval saab peale kooli koolis süüa! Oh joy!

Eile tuli meelde üks saade, mida ma vaatasin paar aastat tagasi. Tüdrukutest, kes sunniti abielluma mingi mehega. Üks tüdruk ütles seal, et temal ei ole selle vastu midagi, et vanemad valisid talle mehe, sest et lõppude lõpuks vanemad ju tunnevad sind paremini, kui sa ise ennast tunned. Ja siis ta pakkiski asju, et minna ja kohtuda oma kihlatuga. Jah. Lugesid õigesti. Kihlatuga. Mõned meist siin elavadki elu lõpuni niimoodi koos, et ei abiellu ega midagi, aga mõned ei ole oma kihlatut näinudki ja ikka on õnnelikud. MIS INIMESTEL VIGA ON?

Kus on võrdsus? Mina maksan toiduraha 330.- ja Maret 77,65.- MISASJA? No olgu. Mina ei maksa. Aga minu toit maksab nii palju. Me Maretiga sööme ühesugust toitu. No ok. Mina söön rohkem, aga põhimõte!

Everyone you know... Will get one year older. See on astrology with Squidward. :D

Ma ei tea, mida ma tahan.

2 sisemonoloogi.:

Maarja ütles ...

ma lootsin paremat:D aga siiski tänan:D

-Merilyn ütles ...

Ma tean. :D Võta heaks igaljuhul. :D

 

Blog Template by BloggerCandy.com