laupäev, 6. juuni 2009

Ever fallen in love with someone you shouldn't have fallen in love with?

Rebeka. Mis teema su blogiga jälle on? Kas sa nagu... Kustutasidki ära vä? Või peksab Blogger jälle vigast sulle? Nii ei saa ju olla. Eks? Seal olid niiiiiii väärtuslikud postid! Appiii...

Ma tegin Jasperi video valmis. OODAKE REEDENI! HAAH! :D (6)

Kaila. Su video on järgmine. :D A sellega oodake ka reedeni... Järgmise reedeni that is. :D Jeez... Pikk maa. Mis laulu sa tahad endale sinna taha? Rebeka. Mis laulu sa Edwardile tahad?

Ma täna vaatasin Movie Awardse. Ei läinud äksi täis. Ausalt... Ma ainult kiljusin ja hüppasin ja olin äksi täis. A äksi täis? Ma? No way!

Eile-täna hoidsin Miiat. Ma võtsin Videviku kaasa. Et lugeda sellel ajal, kui Miia multikaid vaatab vms. Ja siis täna hommikul lugesin ka seal diivani peal ja Riina tuli raha tooma mulle. Ja siis vaatas, et mida ma loen. Siis küsis, et kas sellest on film ka tehtud ja siis ütles:"See on üks parimaid filme, mida ma üle pika aja näinud olen." Minu esimesed mõtted olid:"Riina on päris lahe!" Ja "JEEZ! Film on jube ju!" Ma seletasin talle teda. Ja veensin teda, et raamat on parem. Kui ma läbi saan, viin talle. Ma arvan, et see juhtub varsti, sest nad juba mängivad pesapalli. Mul jäi peatükk pooleli. Ma täiega vihkan, kui nii juhtub.

Liiga palju sööki ei ole hea.

Aa. Täna tulin Riina poolt ja siis kuulasin empekat. Ma tulin selle hullult suure padukaga eksju. Tuli laul: Lenka - The Show. Mis seal laulus üks lause oligi? Ahjaa. The sun is hot in the sky, just like a giant spot light. Ma irvitasin omaette. Üritasin seda vihmavarju taha ära peita. Ma ei tea, kas õnnestus. :D Teine laul oli... Mumm-Ra - She's got you high. Ja seal ütles?:The sun's in the sky, its warming up your bare legs. Irvitasin veel. Olen imelik, mis seal ikka. A see oli irooniline.Couldn't resist the temptation. :D

O Rly?

Edit. (:
Ma ei ütle enam kunagi, et keegi ei loe.

Edit. (:

Ma sain su blogi. :D

7 sisemonoloogi.:

Maarja ütles ...

kuskohast sa sellise asja said, et näed, kuskohast loetakse? taani minu tehtud ma pakun :D

Liiiiiiisu ütles ...

mõtle keegi suvaline kuskilt lambist Moldovast ja Armeeniast luges :D sai aru ka huvitav või?
Aga jah vasta nüüd Maarjale!
Ja tead ma ei julgenud täna su blogi avada sest eelmine kord ma seda tegin jooksis mu arvuti nii kokku et ta ei tahtnud ennast enam välja lülitada :/ aga noh nagu näha ma ikkagi suutsin seda.

-Merilyn ütles ...

Ma arvanb, et Taani ei ole sinu tehtud, sest see on selline paari päeva tagune asi. Ma ei tea, kes sealt luges. /: A see on seal alla "Tahad?" selles see loend. Registreeri ennast ära ja saad ka. Siinkohal tervitaks Rebekat, kes sellest mulle rääkis. (:

Ma mõtlesin ka, et mida nad siit otsivad? :D Nagu... Vaevalt nad midagi aru saavad, aga noh... Eks nad ise teavad. :D Wow. Mu blogi on kuradist. :D A nüüd läks õnneks?

Liiiiiiisu ütles ...

Hehe no lahe. Aga meil Maarjaga mõlemal on privaatsed ju siis ei saa keegi lugeda :D:D Ma muidu tahaks.

-Merilyn ütles ...

Ma mõtlesin ka jah, et teil on mõtetu seda panna. :D Nkn teate, kes loeb, kes ei loe! :D

רבקה ütles ...

hea rott maarja, ei tea kust loendit saab. ROTT ROTT ROTT OLED :d
pmst merka :D mu bloggg on mega olemas. nagu mega never mega mega never ei kaota ma oma blogi ära. kamoon, kuhu ma siis panen twilighti koguaeg aah?

-Merilyn ütles ...

No seda minagi. :D Ma läksin jumala äksi täis juba. :D A siis ma leidsin ülesse. (:

 

Blog Template by BloggerCandy.com