neljapäev, 4. juuni 2009

I try to live without regrets!

Engrishfunny raamatuna on päris naljakas. :D "I just wanna lie down on the coach." :D Ei naernud pooleks ennast, ei. :D

Ma sain enda WMM tööle ja varsti lisanduvad siia kuskile kaks videot. Oh the joy, right? :D

Täna on päris hea ilm. Mulle meeldib. Kuigi kräpiks teeb asja see, et on suvevaheag. Suvevaheajal on kena ilm! No jeez! Ja kena ilm tähendab palju päikest ja natuke tuult. Vot. Kellele ma seda rääkima peaks huvitav?

Mul oli plaan täna rattaga kuskile sõita. Vist langeb ära see plaan.

Eile käisin raamatukogus. Võtsin raamatu, mille võtmist ma kõige rohkem kartsin. Ma ei julge seda siiamaani lugeda. Ma nii kardan, et see on kohutav kräpp ja ma pettun nii kohutavalt, et ma ei suuda enam mitte kunagi sellest rõõmu tunda. Jah. Jutt käib videvikust.

Klaus-Peter Wolf'i raamat Rock'n'Roll ja ridamaja seevastu on Great Success! Kust ma selle raamatu avastasin? Hoidsin Riina juures Liisut ja hakkasin teda magama panema. Noh. Üritasin. Ja siis vaatasin Riina voodi ümber raamaturiiulit. Kunagi varem hakkasin sealt Don Quijote't lugema. A seekord nägin seda raamatut. Algul ei tundunud eriti... Noh. See raamat ei hakanud mulle silma. Oli ka teisi raamatuid, mis mulle silma hakkasid. A siis ma vaatasin et kirjaniku perekonna nimi on Wolf. Ja ma olin müüdud. Jah. Mul on hunditega mingi teema. Kohutavalt meeldivad hundid. Ja siis lugedes avastasin, et raamatu üks peategelasi, ehk siis Klaus-Peter'i tütre nimi on Mona. Ei, te ei peagi aru saama. Lihtsalt. Raamat on üpris success minu arust. Mulle vähemalt meeldib.

Võtsin ka sarmikas kuid sõge raamatu, kuna ma ei mäletanud, mis seal toimub. Noh. Nüüd tuli meelde. Sellel on teine osa ka. Järgmisena võtan selle. Teise osa noh. Ja tahaks klatšimooride esimese osa ka läbi lugeda. Aga ma pakun, et kui ma ükskord jõuan jälle sinnamaale, et võtan uue raamatu, siis on see jälle väljas. /: Vihma Varju võtsin ka Maretile. Wow, ma tean. Maret ja raamat? Mission Impossible waiting to happen. A ta ise tahtis seda. Ok. Ma soovitasin. A noh. Põhimõte, et ta oli nõus võtma raamatu, see juba oli midagi.

Ma nüüd teen oma videosi.

5 sisemonoloogi.:

רבקה ütles ...

sul koguaeg teema huntidega .
jacob vupiii
böö
i love edward

-Merilyn ütles ...

Ei usu. :D Ö

Pänsu ütles ...

Tead :D Ma olen lugend seda raamatut :D Mul kodus see.

-Merilyn ütles ...

Videvik? Rock'n'roll & ridamaja? Engrishfunny? Vihma vari? Milline neist? :D

MONA ütles ...

sealt emme mulle nime kindlalt leidiski !! :D:D see pole aus !!
aaaga, mul on uus blogi kaa ;)

 

Blog Template by BloggerCandy.com