teisipäev, 2. juuni 2009

Püüa pilvi. Sa ulatud nendeni!

Suvi, sillerdav suvi, lõpultult pikk on päev kauaks nõnda nüüd jälle jääb. Suvi, vallatu suvi, laotuses väike naer, nüüd on rõõmudeks antud aeg.
Suvel pole kahju ei kunagi ei millestki, kõike jagub kuhjaga. Üürike küll öö, kuid ehk jätkub vahest sellestki talvel jõuab magada.
Suvi, meeletu suvi, südamest sädemeid lendab kuuvalgel tuhandeid. Suvi, selline suvi, oleks vast tore see kui ta nii pea ei lõpeks veel!!
Suvel pole kahju ei kunagi ei millestki, kõike jagub kuhjaga. Üürike küll öö, kuid ehk jätkub vahest sellestki talvel jõuab magada.

Jaak Joala on teema. :D

Ma ei jaksa oodata ju 171 päeva veel. Õigemini meie siin veel rohkem! MA SUREN ÄRA ENNE! A ma veel ei sure, sest mul algas täna suvi. (L)



Edit. (:

Rebeka. Täna, kui sa meist lahkusid... Ma tahtsin sulle veel öelda:
1. Tule ikka Iisraelist tagasi. [Algul kirjutasin Iisreal. Ja siis mõtlesin kaks minutit, kuidas pidi õige on. :D]
2. Ära meid ära unusta.
3. See on kõige tähtsam punkt: Ära unusta Twilighti!

Veel seda ka, et ma arvatavasti homme ei saa siia midagi kirjutada. Oi nuux, exju? Igaljuhul... Mul oli midagi, mida ma öelda tahtsin... Ma ei mäleta enam... Öämn... Jah. Olen feil.

4 sisemonoloogi.:

רבקה ütles ...

ära muretse :D ma ei unusta mitte midagi :D ei teid ei twilight saagat! ja NEW MOOONI TULEKUT. oo pekki neil võtab see liiga kaua. aga 1 asi on hea. et eclipseiga ei pea ootama rohkem, kui ainult 7 kuud :D

-Merilyn ütles ...

Jah. :D See on positiivne. :D Eks me peame lihtsalt ära kannatama. :D
Ma loodan ka, et sa midagi ei unusta. :D

רבקה ütles ...

kõigest 4061, pool tundi veel :)

-Merilyn ütles ...

Jah. Selle kannatame vabalt ära. :D

 

Blog Template by BloggerCandy.com