laupäev, 4. jaanuar 2014

Eventful. And yet... Nothing...

Ärkasin telefonihelina peale. Kätu helistas. Jah. Helistas mulle teisest toast. 'Cause that's how we roll! (:
Pidi täna tööl ära käima, et oma võtmed võtta, pidin kaasa minema. Pood pannakse tal kell kuus kinni - aega on! Jõuame küll!
Kätu:"Kuule. Kell saab varsti viis ja ma pean enne kuut tööl ära käima, lähme?"
Mina:"Jaa ikka.. Oota?! MISASJA?! Kell saab viis?! What..."
Kell oli 16:40. Ma ei imesta, ausalt öeldes. Esiteks on mu unereziim üldse olematu, teiseks oli mul eile mingi 14 tunnine tööpäev ja enne seda olin ka maganud mingi kolm tundi, sest pööra tähelepanu lause algusele.

Käisime siiski siis linnas ära, mis seal ikka. Otsisime Evat ta töö juurest, aga teda ei olnud. Ehk homme? Who knows!

Kätu otsustas, et koju tagasi ei ole kohe mõtet minna ja lähme hoopis Lõunakasse. Seal tahtis ta sushit. That little...

 Ja siis me sõime.
Supp. Seal sees oli tofu. Üldiselt mitte halb supp, aga mitte minu cup of tea.

Ja sõime...
Ma ei mäleta selle nime. Kõik olid head. Paremalt teine oli vürtsikas ja sellest järgmises oli paprika. Muidu head!

Ja sõime...
Also. CAKE!!!
Kuniks koju läksime. Sushi oli hea, kas teate. Kook ka. Tofut ma ei söö. Lihtsal väikesed tähelepanekud. Pidime suhkurt ja vetsupaberit ka ostma, aga ostsime planetaariumid. Nüüd on meil mõlemal väike roosa pall toas mis näitab tähti ja mängib raadiot. Kui ma selle raadiofunktsiooni tööle saaks. Aga see selleks. Nüüd ma tahaks kellelegi lubada, et uuel aastal magan tähtede all. Või kutsuda kedagi endaga tähti vaatama... Tähtede all õhtust sööma...




Oehjah... See selleks.

Ma olen hetkel endaga selles faasis, kus mulle rämedalt meeldivad armastuslaulud. Laulud nagu see ülemine, mis ei ole armastuslaul. Kes kuulata viitsis, kes mitte - viis on nagu igal teisel armastuslaulul ja mehe hääl on ka selline, et sulaks. Selline, et armastaks teda maailma otsani ja tagasi! Aga sõnad... "I just want to get you close enough so I can take off all your clothes."
Ja siis need teised armastuslaulud, mis tegelikult ka on armastuslaulud! Katy Perry Unconditionally näiteks. Sina kuuled sealt laulust seda, kuidas Katy meeletult armastab kedagi ja teeks kõike, et selle inimesega olla ja armastaks teda iga hinna eest. Mida kuulen mina? Sama asja tegelikult... Aga see inimene olen mina. (: "Unconditional... Unconditionally! I will love me unconditionally! There is no fear now - (I'll) let go and just be free! I will love me unconditionally!" Ja sellepärast meeldivadki mulle ilusad türgi poisid. (:

Kui me Lõunakeskuses Kätuga bussi ootasime, kõndis meist mööda üks purjus noormees. Ma tahaks arvata, et ta oli suht alles saanud 18... Igaljuhu oli noormees purupurjus ja teatas mulle möödaminnes, et mulle sobivad mu prillid ülihästi. Mina siis:"Aitäh! Sellepärast ma need valisingi!"
Ja siis istus see noormees ja tema kamp meie bussile. Ja ma tegin tast pildi, sest ta oli häiriv ja tahtis, et temast pilti tehtaks. So...
This happened...

Aga mis sa ikka ära teed, kui noored on purjus ja Elvast ja tahavad Paide A&O poest mähkmeid osta. Jup. Selline jutt tuli mingi hetk selle noormehe suust. Aga see selleks. Las tema olla!

Ja las mina olen... Las ma olen nii, nagu ma olen. Ma olen rahul sedasi. Peaaegu täitsa...

0 sisemonoloogi.:

 

Blog Template by BloggerCandy.com