teisipäev, 7. jaanuar 2014

Exam outfit.

Käisin täna eksamit tegemas. Hommikul riideid valides rääkisime Kätuga juttu. Koolis avastasin, et mul on parim outfit of the day.
Ma tahtsin minna dressidega. Aga otsustasin siiski riided selga panna. Tunne oli küll selline, nagu oleks dressidega käinud. Koju jõudes paningi dressid selga. Felt good, man...

Homme saan lõpuks Evale kätte anda tema jõulukingi, mis 23 detsember mul postkastis oli. Ma olen nii kaua oodanud, et saaks sellest tehtud pildi panna siia või tumblrisse visata või sellest tweetida või... Argh. Aga Eva käib ja jälgib kogu mu sotsiaalmeediat. Argh, Eva.
Aga homme! Homme!

Täna audika uksetaga oodates vaatasin, kuidas inimesed oa kotid maha panid ja jope selle peale ja... Üks tütarlaps jättis oma asjad vähekasutatava ukse vastu. Ja siis tahtis üks noormees vetsu. Tõmbas ukse lahti ja lükkas siis tüdruku asjad eest ära. Tahtmatult ehk, aga siiski... Veider, et see tüdruk oma asjad sinna maha üldse pani.
Ja siis tuli üks teine tüdruk. Ja pani ka oma asjad maha. Üks kott, teine kott, mantel nende peale. Ja siis ta läks ta ise vetsu. Ja jättis oma asjad sinna vedelema. Ja ma ei taha öelda, et keegi sealsetest inimestest oleks tahtnud tema asju ära varastada või miskit, aga ma ei tea... Lihtsalt veider tundus, kuidas inimesed oma asjad lihtsalt sedasi jätavad... Oh well.

Off to sleepyland!

0 sisemonoloogi.:

 

Blog Template by BloggerCandy.com