kolmapäev, 8. jaanuar 2014

Selfiemania

Tänane oleks peaaegu vahele jäänud ja leidsin endale ja hea põhjenduse, et miks mitte blogida ja ketti jätkata. Nimelt olin ma nii väsinud, et kella nelja ajal panin Sebastiani magama ja tahtsin ise ka magada. Ja magasingi. Mingi minutiga olin ehk sügavas unes juba.
Enne magamaminekut vaatasin lehti enda seinal ja mõtlesin, et nüüd on pekkis. Ehk hoiaks end ikka üleval ja teeks mingi kiired kaks sõna, et lihtsalt oleks midagi kirjas ja ketti oleks jätkatud. Siis aga mõtlesin, et kas ma pigem ajan aga kvaliteeti või kvantiteeti? Ja siis ma otsustasin enda jaoks ära - jaanuaris ajan taga kvantiteeti. Jaanuaris pean saama täis oma postid ja tegema igale päevale ühe risti. Veebruarist arvatavasti nii tihedalt end sundima ei hakka. Sest muidu on tüdimus kohe peal ja siis on postitused nii mittevajalikud, et ma jätan blogimise sootuks ja kolin täielikult tumblrisse üle, mis mind ehk ei tüüta. Või hakkan tweetima. Või muretsen nutividina ja hakkan instagrammima. Oh god, why.
Igaljuhul. Uni läks südaööl ära ja siin ma nüüd olen. Küllap lähen varsti jälle magama, sest päris normaalne see unerütm mul ei ole...

Tänane päev oli ka tegelikult päris eventful. Kätuga tegime hommikul selfiseid, sest me olime üleõppinud ja üleväsinud ja kõigest tüdinenud.
Mina niisama omaette selfiseid tegemas.

Süüa tahaks...
Also. Moustache happened with Albert in the background.

0 sisemonoloogi.:

 

Blog Template by BloggerCandy.com