kolmapäev, 19. august 2009

Kotti pakitud on särgid, püksid, sokid, põlvikud.

Veel eile olin hämaralt kindel, mida ma teen. Ma ei old kindel, kuidas ma selle teostan. Eile öösel süttis mu peakohal lamp ja ma tegin proovi. Nüüd ma olen täiesti kindel, mida ma teen. Kompositsioon on veel tegemata, aga sellega saan ka kähku hakkama. (:

Aevastasin täna hommikul vähemalt 20 korda järjest. Ausalt. Päris tüütu oli. Aga Guinessi rekordite raamatust lugesin, et üks tüüp aevastas mitu aastat järjest vms. Või oli see aasta. Või siis mingid kuud... A ma ei tea. Igaljuhul päris palju. :D

Ma kardan, et minu blogisse tuleb ka kunagi hetk kus ma kirjutan posti algusesse "Pole siia nii ammu midagi kirjutanud." Ma kardan, et see päev tuleb. Ja ma ei saa lasta sellel juhtuda.

Tõmbasin omale paar Katy Perry laulu meelde. Ma ei ole päris kindel, miks ta mulle meeldib. A kõik tema laulud on niii head. Kuidagi... Ma ei oska seletada. Ma tahtsin lisada pildi, mis poster mul temast on. Jah. Ma leidsin sada teistsugust ja ühe vale, kus oli õige pilt peal. Perfektne!

I'm leaving my fingerprints on you.
Soph, ma kavatesen sulle see aasta midagi sünnipäevaks kinkida ka. :D Wow, eks? :D Mul pole seda veel olemas. Sellega läheb vb veidi aega. Ma loodan, et ma ikka saan selle, mida ma tahan.

Let me be the first to wish you the worst.

Ma kardan, et minu blogi ajaloos ei tule minu jaoks enam mitte kunagi nii viljakat perioodi, kui oli see kaks nädalat, mil ma Soomes olin. Vb teie ei saa sellest aru, aga minu jaoks olid need postid parimad. Ma ei ole päris kindel, miks.

Kaili on segaduses, kui ma kirjutan HP, HBP, NM või BD. Vaene Kaili. HP = Harry Potter, HBP = Half Blood Prince, NM = New Moon, BD = Breaking Dawn. Järgmine kord siis tead. Ja kui mõni uus lühend tuleb, siis ma teen selle sulle selgeks, kullake. :D

Lühenditest rääkides. Vb ma olen seda juba maininud... Miks on "vb"? Selles suhtes, et "vb" tähistab sõnapaari võib-olla. Miks siis aint vb? Vb on nagu... Esimese sõna esimene ja viimane täht. Miks mitte vo? Või va? Ei vingu. Kasutan vb edasi. (:

Arvatavasti võiks tegeleda sellega, millest ma posti alguses rääkisin. Selles suhtes, et... Ma tean, et mul ei lähe seda veel vaja, aga ehk... Kui see ikka ei tule välja, siis ma saan muretseda tagavaraplaani. (: Õigemini... Algne plaan ongi nüüd tagavaraplaan.
Sasha Fierce ajas naerma.

4 sisemonoloogi.:

Kaili ütles ...

ma selle HP ja NM nt taipasin isegi ära aga jah mõnikord lihtsalt ei suuda välja mõelda:D
aga tänud sulle :)

-Merilyn ütles ...

Ma arvasingi, et sa neid tead. :D A igaks juhuks ikka. :D
Võta heaks, Kaili. :D

Maarja ütles ...

mm :D meeldiv. ma siis kingin sulle ka midagi :D vaata, et see midagi kallist pole.

-Merilyn ütles ...

Eks ma üritan. :D A sa ei pea mulle midagi kinkima. :D

 

Blog Template by BloggerCandy.com