laupäev, 1. august 2009

I'm crazy, like Mel Gibson.

No, wait. That just makes me sound racist.Miks mulle tundub, et kõik PEALE MINU ON NÄINUD HALF BLOOD PRINCE'I????? Rahunen.

Eile sõitsime Helsingist rongiga koju. Minu ees istus jaapanlane, minust paremal diagonaalis must naine [arvatavasti moslem] ja vasakul diagonaalis paks valge habemega mees. Wow, eks?

Päev otsa on mul meeles asjad, millest ma tahtsin rääkida.

Kui ma alles Rammal olin, siis ma mõtlesin. Omfg, eks? Igaljuhul. Ma ei tea, kas see oli hommikul vara või õhtul hilja. Toas oli ikka valge. Voodis ma lesisin. Kui see oli õhtul hilja, siis mul ei tulnud und, kui see oli hommikul vara, siis ma ei viitsinud end üles ajada. Ja siis ma mõtlesin. Kas ma olen õnnelik?

Soome veega on ennast parem pesta, sest Soome vesi on pehmem. A mulle maitseb Paide vesi rohkem. Ja ometi on Soome vesi täiega puhas. Go figure.

Vaatasin Kassahiti uusi vidjosid. Kes naeris?Vapustav raamat peaks mainima.

Vahel ma mõtlen, et miks tulevad lambid inimesed [vabandan, Cätlin] ja loevad mu blogi. Ma mõtlen selles suhtes, et lugege. Aga mida ma siia kirjutan, et oleks ka väärt lugemist, ma aru ei saa.

Käisime täna Müürmäel kirparil. Ühe raamatu autor oli keegi Bansom. Ma lugesin Ransom ja läksin äksi. Siis sain aru, et ees on B.

Vaatasime seitsmeseid uudiseid. Ühe tüübi nimi oli Edward Mullen.

Kunagi ammu, kui ma alles kodus olin, vaatasin vanu stiinasid ja lugesin seal taga neid järjekaid. Need olid nii lambid, et mõtlesin, et kirjutan isegi ühe. Siiamaani pole veel jõudnud. Kodus teen.

On maja ja katus ja kinni jäänud lind! Mine perse materfaker, ma vihkan ka sind!

Laulsime täna Maretiga Pink'i Who Knew'd. Robert leelotas kaasa.

Ühel teisel kirparil näginkahte HP filmi, mis mul juba olemas olid. Esimene ja teine that is. No muidugi oleks võinud pakkuda kõiki muid erinevaid variante, aga kuues pole vist veel DvD'l ja seitsmendat alles filmitakse.

Marge tegi mulle kerge närvishoki enne. Üks HP tegelane, Marcus Belby, sai surma eelmine aasta. Ja ta ütles mulle, et see oli see punapea. Harry sõber. Ma läksin äksi ja mõtlesin, et miks mina ei tea, et Rupert Grint surnud on? Guugeldasin. Robert Knox oli see, kes surma sai.

Tahtsin ühtesid papusid. Minu numbrit polnud. Masendav as hell.

Kell on palju. Homme on arvatavasti Serenasse minek. Ma lähen parem magama. Vean Lauri ka voodile ligemale. Ma viimasel ajal ei saa jälle ilma temata magada. Wierd.

Jassarit tahaks näha juba. (:

Üks öösse nägin unes, et ma olin rase. Aint et ma ei olnud kunagi paks. Ja see ei olnud minu laps. Selles suhtes, et ma olin surrogaatema. Ja ma rääkisin seda kõigile, et ma olen rase ja siis keegi ei uskunud. Kõigil oli omfg nägu peas. Ma käisin veel kellegi juures, kes elab Paides seal, kus kodutarbed on. Ma ei tea, kes seal elas, või mida ma sealt otsisin.

Suurendasime kohvri ära.

Pesen hambised-lambised ära ja kerin magama.

9 sisemonoloogi.:

Maarja ütles ...

irnu ernex :D sa oled koom. ma ütlen tead. edward mullen :D:D parim nagu mullet. ja siis see materfaker :D:D:D parim. ma juba soomest tagasi muide :D see oleks lõbus olnud, kui me helsingis oleks kokku juhtunud. aga me vist ei teinud seda. teinekord :)

Maarja ütles ...

ja siiski pean lisama, et vaata kella aega, millal ma su blogi loen :) tulihingeline fänn, peaks ütlema.

-Merilyn ütles ...

Edward Mullen on päriselt olemas! :D Jumala tõsiselt kohe! :D Materfaker oli kuidas teha enda remixi vidjos. :D By Kassahitt.
Kusjuures, kui ma Helsingis olin, siis ma mõtlesin, et huvitav, kus sa oled... Aga siis ma mõtlesin, et küllap sa oled ikka hoopis teisel tänaval, kui ma. :D
Nojah. Lugesid kõigest tund aega hiljem, kui ma posti lõpetasin. :D Ei, aga mulle sobib, et inimesed nii hilja ka mu blogi loevad. :D

-Merilyn ütles ...

Pean sind kurvastama. :D Ma põlastan Videvikku. Aga Twilighti armastan. There's a differnece. :D

Tänan. Ma küll ei tea, mis see minu kirjutusviis teistest niiväga erinev on, aga... Aitäh. :D

Maarja ütles ...

ma tean merka kelleks sa tulevikuks saad. su ametiks saabki blogija :D mingi tuntuks saad. ja siis kommenteerid kõike ja kõiki oma blogis. aint et mai tea, kes sulle selle eest palka maksab :)

-Merilyn ütles ...

Ma arvan, et ma ei saaks hakkama kõigi ja kõige kommenteerimisega, sest ma ei taha I&I blogi moodi paska, kus iga teine post teeb Ingrid Tähismaad maha. Millejaoks mulle kellegi laimamise blogi?
Ja pealegi. Kes maksab selle eest raha, et ma kirjutan blogisse "TWILIGHT!!!" üpris tihti? Keegi vist eriti mitte. :D
Iseenesest mulle sobiks blogija amet. Me luvs blogs.

Maarja ütles ...

mm, äkki stephanie meyer maksaks? :D kirjutasin nüüd ikka õigesti vä, pärast keegi lööb mind ka veel, et ei oska kirjutada seda worldchanging writer's name'i :D

-Merilyn ütles ...

Mitte Stephanie. StephE[!!!]ie Meyer. Vot. :D
Ja vaevalt, et ta maksaks, sest et Twilight on ilma minutagi populaarne. :D

Liiiiiiisu ütles ...

oota sa ikka veel pole näinud???

 

Blog Template by BloggerCandy.com