pühapäev, 30. august 2009

Rott,

I am confident, but I still have my moments. Baby, that's just me.

Kui palju ma nägin vaeva, et reidist seda kräppi leida:
Kui sa seda loed, siis Su silmad liiguvad just nende sõnade üle. Ole pai ja kirjuta kommentaar, milline on mälestus Sinust ja Minust ja meie ühistest tegevustest ning mälestustest. Isegi, kui me tihti ei räägi. See võib olla ükskõik mida. Head või halba. Kui sa oled sellega valmis saanud, lisa see ka enda päevikusse ja üllatu, mida inimesed sinust mäletavad.
Misasja? Mind ajab esimene lause kergelt närvi. Loen seda ja mu silmad liiguvad üle nende sõnade? Kuule, ei usu! Ikka kui ma seda loen, siis mu silmad liiguvad üle HP kuuenda osa kolmanda peatüki viienda lehekülje teise lõigu. Aga Harry ei olnud asju pakkinud. Jeesh.
Minu variant sellest:
Kui sa seda loed, siis sa tegelt raiskad mõtetult aega ja loed Madame Bovaryt. Oleks kena, kui sa nüüd hoiaks enda teada kõik halva ja kirjutaksid ainult head oma naabri kassi/koera/hamstri/merisea kohta allpoole kommentaaridesse, sest et isegi kui ma ütlen, et võid kirjutada head või halba, siis kõik kirjutavad head, sest et muidu ma solvun ja ei räägi sinuga enam kunagi, sest mulle ei meeldi, kui sa oma naabri kassi/koera/hamstrit/merisiga solvad. Kirjuta isegi siis, kui te üldse ei räägi, sest te olete erinevatest liikidest. Aga ühistest mälestustest võid ikka kirjutada. Ja kui sa ükskord oled lõpetanud kirjandi teemal minu naabri kena lemmikloom, siis võid selle teksti kopida endale kuskile ja saata see kõigile oma sõpradele postkasti. Lihtsalt sellepärast, et siis nad teavad, et sa oled olemas ja nad ei unusta sind ära, sest neile meeldib kräppi saada.

I'm not a supermodel, I still eat McDonalds. Baby, that's just me.

Kui ma Pireti juurest koju jalutades ükskord puuvilja tänavale jõudsin, siis ma mõtlesin, et huvitav, kas ma saaksin vlogi pidamisega hakkama. Otsustasin, et ei saaks. Liiga raske on mul panna sõnu ritta. Blogis saab ümber muuta, vlogis pead siis uuesti rääkima. Vahel pika jutu. Blogi on mõtekam.

Well, some may say I need to be afraid of losing everything.

Mõtlesin kodu poole teel olles ka uue lühendi. HAH. Keegi teab, mis see tähendab?

Because of where I had my start and, where I made my name.

Miks öeldakse, et kõik mis ei tapa teeb tugevaks? Ütleme, et ma söön mingeid tõsiselt mürgiseid seeni. Näiteks valgeid kärbseseeni. Kujutame ette, et ma saan selles tõsiselt tugeva mürgituse, sest ma söön ära mitu seent ja siis hakkan ise haigla poole roomama. Poolel teel siiski vajun mingi... Ma ei tea. Koomasse. Siis tuleb kiirabi, korjab mu üles, teeb loputusi särki-värki. Mu magu on ära kärssand, ei ole kindel, et ma kunagi üldse normaalselt mõtlema hakkan. Mingi suht hädavaevu olen elus, pean koguaeg mingeid rohtusid sööma, ise kõigega hakkama ei saa. Kustotsast ma siis tugev olen?
Ütleme, et elan läbi mingi... Lennuõnnetuse. Ma ei suuda siis ju enam mitte kunagi mitte ühessegi lennukisse istuda, ma kardan paaniliselt iga oma sõbra/tuttava pärast, kes lennukiga sõidab ja öösiti näen unes, et ma kukun alla. Mul tulevad unehäired, mul tulevad lambist paanika hood. Kohutavalt tugev.

Well everything's the same in a La-la land machine.

Naljakas, kuidas ma nii vara [posti suhtes] tunnen, et mul ei ole midagi öelda. Nii alguses ei ole mul ammu mõttetühjust ette tulnud.

Who said I can't wear my Converse with my dress? Oh, Baby, That's just me!

Kuulan Demi Lovatot. Sain vastuse oma ühele varasemasele küsimusele, mida ma siin ei ole öelnud. Ma mõtlesin, et miks ma ei suuda kuulata JoBro'ste laule. Nüüd ma tean sellele vastust. Nick Jonas. Demil oli üks laul JoBro'dega. Sellepärast. Muidugi ei hakka ma valetama ja ütlema, et mulle JoBrod üldse ei meeldi, sest Paranoid mulle täitsa meeldib. Ja mul on arvutis pääris mitu nende laulu. Mida ma kahjuks/õnneks ei kuula. Ma ei tea, mis nad seal teevad üldse.

Who said I can't be single? And have to go out and mingle. Baby, that's not me

Kaksikud: [21. mai - 21. juuni]
Valitsev planeet: Klatšijuttude planeet Merkuur
Märksõna: Skisofreeniline valetaja, kellele meeldib sinu raha eest sisseoste teha.
Õnnematerjal: Ahhaat, berüll, polüstüreen
Õnnepäev: Kolmapäev
Taimed: Lagrits, kannabis [india emakanepi kuivatatud õietõlvikud narkootikumina], seened.
Iseloom: Kaksikud saavad alati, mis nad tahavad, sest nad on meistrid valetama ja meelitama. Nad on truudusetud, hilinevad kokkusaamistele, kuid neile meeldib, kui teised on täpsed. Nad muudavad isekuse kunstiliigiks ja nad lasevad sinul kulutada kogu raha, et enda oma kõrvale panna. Vahel on nad head kuulajad, kuid ainult selleks, et teada saada mõnd eriti vürtsikat kuulujuttu, mida hiljem osavalt ära kasutada saab. Nad ei tohiks teenida politseis, kuid nad peaksid töötama näitlejatena, müügimeeste ja pitsa kojutoojatena.
Kuulsaid Kaksikuid: Joan Collins, Bob Dylan, sir Oliver Lawrence

4 sisemonoloogi.:

Maarja ütles ...

HAH - Hot As Hell :D Rebeka blogi kommentaarist, mis sa panid, sain aru :D ega sa Jake'i kohta midagi eriti muud välja ei suuda mõelda :D

-Merilyn ütles ...

Tubli, Sophie! :D
Ma hoidsin ennast tagasi, et ma selles postis ei kasutaks Hot as hell'i. A kasutasin ...as hell'i küll. :D Ma arvasin ka tegelt, et Rebeka blogist leiaks selle üles. :D
A jah... Ma ei oska tema kohta midagi muud öelda. :D

רבקה ütles ...

ah mis te nüüüd räägite siin minu blogis :):):):):):)))))))
mdean ja et väga hea pleiss kuhu saab oma komme toppida ja mingi eide mula lugeda :):):):):)
:D
ok
igastahes
su blogi uus kujundus on MEGA ILUS
ja pealkirjas sönas " story " peab ikka T täht ka olema, mitte söna " sory" :)):))))
ja siis Madame Bovary on mõttetu, sest ma üritasin seda lugeda aga see SAKIB

jaaa ilusat kooliaasta algust vipiii


haha
NOT

-Merilyn ütles ...

Su blogi on teema. :D

Ma seda pealkirja asja märkasin hiljem. :D Nüüd parandan ära. A muidu. Tänks. :D Mulle ka täitsa meeldib see pilt tegelt. :D Kuigi sügis eriti mitte. :D

Sulle ka jah. Nii tore ju.

 

Blog Template by BloggerCandy.com